Nyheter

 

Ett ädelt sto med tre fina gångarter och ett extra plus för galoppen. Har gått på lösdrift i flock under sina första år och är sparsamt tagen för sin ålder. Är mest riden allround/hoppning och mycket i skog och mark. Går att rida ut på själv och i grupp. Är regelbundet tömkörd och vidareutvecklas för tillfället i dressyr. Är...

Hästhotell

01.03.2018

Så roliga att så många uppskattar möjligheten att få lämna sina hästar hos oss. Vi har nästan fullt fram t.o.m. vecka 16 och kan fr.o.m. vecka 17 ta emot nya hästar för utbildning, träning eller hästhotell igen.

I vår har jag tid att ta emot nya elever. Jag utgår från Willands anläggning där det finns bra träningsmöjligheter. Vid gruppträning eller minst två elever kan jag köra ut mot körersättning.

Har du planer på att åka på semester men vet inte vart du ska lämna din häst? Vi tar emot semesterhästar och har lediga platser vecka 6, 7 och ev. 13. Hör av dig vid intresse!

Vill tacka för ett fint år med duktiga elever och fina hästar. Nu laddar vi om för ett härligt 2018! Stor julkram till alla elever och hästägare